Message:

Remove ads from this guestbook - starting at just EUR2,50
11:27am 12-02-2016
Vellau nga USA
Pyetja:

Si është dispozita e Sheriatit që të vdekurit e muslimanëve të varrosen këtu në vendet e Perëndimit gjegjësisht në varrezat e të krishterëve pasiqë varrimi në varrezat e muslimanëve kushton shumë shtrenjtë d.t.th. jashta normales saqë dallimi është 1000 e më tepër dollarë. Pra, në këtë rast, a na lejohet që varrimin ta bëjmë në varret e të krishterëve apo obligohemi që varrimin ta bëjmë në varret e muslimanëve pa marrë parasysh shpenzimet e shumëfishta?
8:20pm 12-01-2016
agim
Pyetja: Pytje: 1.p.sh namazi i drekes falet ora 12 por nese e fali ma von pa hy koha e namazit tjeter a duhet te falen edhe syneti apo vetem farzi.
2. sabahu,akshami dhe jacia namaze qe duhet lexuar me ze ne dy rekatet e para kur te falem vetem a duhet me zë apo pa zë. Faleminderit
1:30pm 12-01-2016
Muslimani
Te nderur stafi i rd islam prizren dhe ju hoxhe i nderur dr bashkim aliu ju lutemi a mundesi te na mbani nji lixherat me titull Si ti respektojm prinderit dmth respektimi i prinderve sepse sod rina nuk don ta din me as per bab e as per nen su[hanallah vetem shikojn koristin
1:08pm 12-01-2016
Arifi
Selamu Alejkum Hoxhe i nderur Dr. Bashkim Aliu

Pyetja: nese nje person (pikrisht eshte dhendrri im krisht) apo shum persona te lendojn ne shpirt e zemer e ne jet dhe esht mundu me ta shaktrru jeten dhe pastaj kerkon falje por nuk asht musliman esht krishter qka te bej me ket njeri shume me ka lendu si te ja fali apo si te veproj se shum jam i zhgenyar nga aj. Allahi ju shperbleft Amin
8:42pm 11-26-2016
Motra
Pyetja:

Shoqja ime e ngushtë që i takon fesë krishtere më ka kërkuar që t’ia dhuroj një Kur’an që të njoftohet me fenë Islame. Pra, a ka ndonjë pengesë që unë t’ia dhuroj Kur’anin duke vërejtur sinqeritetin e saj në këtë kërkesë. Por, unë nuk do t’ia dhuroj derisa nuk marr përgjigjen tuaj
5:34pm 11-24-2016
linda
Selamalejkum hogj dua ta di a muj ne ket muj te agjiroj disa dit qe me kan mbet gati du muj i kam flm permirkuptim
5:33pm 11-24-2016
qerim
nese nuk e di kunutin mundet edhe allahumme rabbena por mire eshte te mesohet duaja e kunutit

.po duhet ta ndjekish immain edhe ne namazin e xhumaase
5:31pm 11-24-2016
amir
amazi i vitrit falet gjithmon pas jacis, sose para jacis.
5:30pm 11-24-2016
jonuy
si mund ta fercoj imanin tim dhe si te perbalem me njerzit qe me akuzoj
5:29pm 11-24-2016
kerim
elam Alejkum . Deshta te pyes per Emrin Noah a eshte vertet emer Profeti
5:28pm 11-24-2016
kerim
Nese je i obliguar per te dhene ryshfet, a eshte haram nje gje e tille?
11:47am 11-24-2016
ali
a falet dreka ne kohen e xhumase
8:58pm 11-10-2016
Agim
A ta perseris abdesin nese e kam lare para kemben e majte
2:22pm 11-04-2016
Arifi
Pyetja:

A lejohet që namazi të falet në aeroplan dhe si duhet të kryhet ai pasi që ne jemi të ulur dhe nuk e dijmë drejtimin e Kibles?
2:19pm 11-04-2016
Motra muslimane
es selamu alejkum dr hoxhe bashkim aliu dhe persdhendetje per stafin e radio islam prizren
Pyetje: selamalejkum. A është e lejuar që femijët të lozin me kukulla dhe sende të ngjashme. selamalejkum, faleminderit.
Messages: 1 until 15 of 438.
Number of pages: 30
[1] 2 3 4 5 6 7Older